Conferința Națională de Fitoterapie Practică 2023

11-12 Mai 2023, Hotel Internațional, Iași

Prof. Dr. Farm. Monica Hăncianu

Președinte – Conferința Națională de Fitoterapie Practică

Dragi colegi,

Aflatǎ deja la cea de-a cincea ediție, Conferința Naționalǎ de Fitoterapie Practicǎ a devenit un eveniment cu tradiție în lumea medicalǎ și farmaceuticǎ, aducând în atenția specialiștilor cele mai noi informații științifice care au în prim plan extractele vegetale, vitaminele și mineralele ca propuneri terapeutice și nutriționale pe care industria le pune la dispoziția specialiștilor în sǎnǎtate și a pacienților.
 
Anul acesta Conferința Naționalǎ de Fitoterapie Practicǎ va avea loc în perioada 11- 12 mai 2023 în Iași, la Hotel Internațonal Iași. Organizatorul științific este Asociația de Fitoterapie și Fitofarmacologie Practicǎ.
 
Conferința își propune sǎ aducǎ în atenția participanților o succesiune de intervenții calificate ale unor personalitǎți din domeniul medical și farmaceutic, punând accentul pe cele mai noi tendințe în practica medicală și farmaceuticǎ.  Prin tematicile abordate, în acord cu progresul științific din cercetarea și tehnologia modernǎ, vor fi prezentate noi propuneri terapeutice și nutriționale pe care industria le pune la dispoziția specialiștilor în sǎnǎtate și a pacienților, cu accent pe fitoterapia practică alături de nutraceutice cu vitamine și minerale.

Conferința Naționalǎ de Fitoterapie Practicǎ se va desfǎșura în format hibrid, oferind posibilitatea unui numǎr cât mai mare de profesioniști sǎ audieze lucrǎrile propuse. Interacțiunea directă dintre participanții la conferință va încuraja schimbul de informații și experiențe practice.

Eveniment creditat de CMR cu 12 puncte EMC cf. adresei 3158/18.04.2023

Eveniment creditat de CFR cu 24 puncte EFC cf. adresei 1164/22.03.2023

.

Vǎ așteptǎm sǎ ne fiți alǎturi într-un numǎr cât mai mare la Iași, pe 11 și 12 mai, cu certitudinea cǎ fiecare interacțiune reprezintǎ o oportunitate pentru crearea unui nou echilibru, cu revenirea la întâlniri și dezbateri științifice.

Speakeri Invitați

Speakeri invitați confirmați

Prof. Dr. Dumitru Lupuliasa

Dr. Valeria Herdea

Prof. Dr. Massimiliano Baccanelli

Prof. Dr. Massimiliano Baccanelli

Prof. Dr. Evelina Moraru

Prof. Dr. Farm. Doina Drăgănescu

Prof. Dr. Daciana Brănișteanu

Conf. Dr. Lidia Arhire

Înregistrează-te acum

Fii alături de noi la singurul eveniment de profil din România!