Conferința Națională de Fitoterapie Practică
și Nutraceutice 2024

16-17 mai 2024, Hotel Internațional, Iași

Prof. Dr. Farm. Monica Hăncianu

Președinte – Conferința Națională de Fitoterapie Practică

Dragi colegi,

Avem plǎcerea de a vǎ invita, la cea de-a șasea ediție a Conferinței de Fitoterapie Practicǎ și Nutraceutice, care va avea loc la Iași, în perioada 16-17 mai 2024.

Avem plǎcerea de a vǎ invita, la cea de-a șasea ediție a Conferinței de Fitoterapie Practicǎ (și nutraceutice) 2024, care va avea loc la Iași, în perioada 16-17 mai 2024.

Reuniunea își propune sǎ aducǎ în atenția specialiștilor din domeniul sǎnǎtǎții, medici și farmaciști, cele mai noi informații științifice, cele mai actuale dezbateri care au în prim plan extractele vegetale, vitaminele și mineralele ca propuneri terapeutice.

Lucrǎm pentru a depǎși barierele, pentru a construi punți de colaborare care sǎ asigure progresul medico-farmaceutic. Terapiile actuale înglobeazǎ cunoștințe și posibilitǎți multiple care se adreseazǎ semenilor noștri, atât pacienți cât și persoane ce doresc sǎ-și mențină un standard ridicat al sǎnǎtǎții în condițiile specifice secolului XXI.

Conferința va cuprinde o succesiune de intervenții calificate ale invitaților, specialiști în domeniu. Comunicarea directǎ între invitați și participanți va permite schimbul de cunoștințe și standarde științifice cu evidențierea celor mai noi tendințe în practica clinicǎ și farmaceuticǎ curentǎ. Dialogul continuu va permite și identificarea celor mai bune cǎi de a integra în practica curentǎ fitoterapia clinicǎ, nutraceuticele, vitaminele și mineralele, în acord cu progresul științific din cercetarea și tehnologia modernǎ.

Suntem nerǎbdǎtori sǎ descoperim împreunǎ noile propuneri terapeutice și nutriționale pe care industria le pune la dispoziția pacienților și a specialiștilor în sǎnǎtate.

Vǎ așteptǎm la Iași, pe 16 și 17 mai, cu certitudinea cǎ evenimentul nostru reprezintǎ o oportunitate pentru întâlniri și dezbateri științifice.

Evenimentul se aflǎ în curs de creditare EMC și EFC de cǎtre Colegiul Medicilor din România și respectiv de cǎtre Colegiul Farmaciștilor din România.

 

Speakeri Invitați

Speakeri invitați confirmați

Prof. Dr. Monica Hăncianu

Prof. Dr. Cornelia Mircea

Conf. Dr. Oana Cioancă

Înregistrează-te acum

Fii alături de noi la singurul eveniment de profil din România!